Γενικές πληροφορίεςΧαιρετισμοίΜεθοδολογίαΠροοπτικές συνεργασίας ΕπώνυμαΠρόσωπα ή οικογένειεςΚοινότητεςΓεγονότα Μαρτυρίες/ΤεκμήριαΛίστα μηνυμάτων Διοικητικές διαιρέσειςΚοινότητεςΚατανομή του πληθυσμούΕξέλιξη του πληθυσμού Διεξαγωγή έργουΕθελοντισμόςΣυνεργάτες Ιστοσελίδες περιφέρειαςΙστοσελίδες άλλων προγραμμάτωνΙστοσελίδες γενεαλογίαςΙστοσελίδες μαρτυριώνΙστοσελίδες προσωπικών ιστοριώνRSS

English


Κατανομή του πληθυσμού
 

Για να δείτε τους χάρτες για το σύνολο του πληθυσμού της περιοχής επιλέξτε το έτος Απογραφής του πληθυσμού στον επάνω κυλιόμενο κατάλογο επιλογής. Αντίστοιχα επιλέξτε μια από τις χρονιές Απογραφής προσφύγων για να δείτε τους ειδικούς χάρτες για τον προσφυγικό πληθυσμό. Επιλέγοντας με το ποντίκι σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη θα εμφανιστεί ο πίνακας με τις σχετικές πληροφορίες.

 
Σύνολο πληθυσμού:
Πρόσφυγες:
 
 

Ο πληθυσμός υπολογίστηκε για τα εδάφη που αντιστοιχούν στα όρια των νομών κατά την απογραφή του 2001, με προσθαφαίρεση των επαρχιών που άλλαξαν διοικητική ένταξη στη διάρκεια του 20ου αιώνα. Τα δεδομένα αντιστοιχούν στον πραγματικό πληθυσμό σύμφωνα με τις γενικές απογραφές της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας των ετών που αναγράφονται σε κάθε στήλη.


null

null