Γενικές πληροφορίεςΧαιρετισμοίΜεθοδολογίαΠροοπτικές συνεργασίας ΕπώνυμαΠρόσωπα ή οικογένειεςΚοινότητεςΓεγονότα Μαρτυρίες/ΤεκμήριαΛίστα μηνυμάτων Διοικητικές διαιρέσειςΚοινότητεςΚατανομή του πληθυσμούΕξέλιξη του πληθυσμού Διεξαγωγή έργουΕθελοντισμόςΣυνεργάτες Ιστοσελίδες περιφέρειαςΙστοσελίδες άλλων προγραμμάτωνΙστοσελίδες γενεαλογίαςΙστοσελίδες μαρτυριώνΙστοσελίδες προσωπικών ιστοριώνRSS

English


Εθελοντισμός
 

Tο Πρόγραμμα Γενεαλογιών βασίζεται και εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά εθελοντικής εργασίας για τη διανομή και τη συμπλήρωση των Δελτίων Επικοινωνίας και των Δελτίων Καταγραφής Γενεαλογικού Δένδρου. Οι εθελοντές του τμήματος βοηθούν στη στη συμπλήρωση των γενεαλογικών δένδρων συγγενών, φίλων και γνωστών, καθώς και συναδέλφων τους. Aκόμα πιο "συστηματικά", αναλαμβάνουν να επισκέπτονται Kέντρα Aνοικτής Προστασίας Hλικιωμένων (K.A.Π.H.), των οποίων μέλη συχνά είναι πρόσφυγες γεννημένοι πριν από το 1922, ή σχολεία των οποίων οι μαθητές είναι απόγονοι προσφύγων. Όσοι επιθυμούν και είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή βοηθούν στην εισαγωγή στοιχείων από ιστορικές πηγές ή αρχειακό υλικό μικρασιατικών συλλόγων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το τμήμα Γενεαλογικών Δένδρων παρέχει στους εθελοντές την απαραίτητη εκπαίδευση και ενημέρωση για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο έργο τους.

Εάν επιθυμείτε να συμβάλετε εθελοντικά στο έργο του τμήματος σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε κατάλληλα το δελτίο συμμετοχής.


null

null

null